Skip to main content
Loading
08:00
  1. Registration
    30 mins
    • Bi/Multispecifics
    • Emerging Technologies
    • Formats & Scaffolds
    • Lead Identification & Optimization
    • Target Selection
08:30
  1. Opening Address & Keynote Presentation
    30 mins
    • Bi/Multispecifics
    • Emerging Technologies
    • Formats & Scaffolds
    • Lead Identification & Optimization
    • Target Selection
10:10
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    30 mins
    • Bi/Multispecifics
    • Emerging Technologies
    • Formats & Scaffolds
    • Lead Identification & Optimization
    • Target Selection
10:40
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    30 mins
    • Bi/Multispecifics
    • Emerging Technologies
    • Formats & Scaffolds
    • Lead Identification & Optimization
    • Target Selection
11:10
  1. Morning Refreshments
    10 mins
    • Bi/Multispecifics
    • Emerging Technologies
    • Formats & Scaffolds
    • Lead Identification & Optimization
    • Target Selection
11:20
  1. Target Selection
    Sponsor Led Roundtable Discussion  (Topic TBC)
    60 mins
    • Target Selection
    ImmunXperts
  2. Lead Identification & Optimization
    Sponsor Led Roundtable Discussion  (Topic TBC)
    60 mins
    • Lead Identification & Optimization
    Nicoya
  3. Formats & Scaffolds
    Sponsor Led Roundtable Discussion (Topic TBC)
    60 mins
    • Formats & Scaffolds
    Bio-Rad
  4. Emerging Technologies
    Sponsor Led Roundtable Discussion (Topic TBC)
    60 mins
    • Emerging Technologies
    WuXi Biologics
12:20
  1. Networking Lunch
    60 mins
    • Bi/Multispecifics
    • Emerging Technologies
    • Formats & Scaffolds
    • Lead Identification & Optimization
    • Target Selection
13:20
  1. Spotlight Presentation
    30 mins
    • Bi/Multispecifics
    • Emerging Technologies
    • Formats & Scaffolds
    • Lead Identification & Optimization
    • Target Selection
13:55
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    30 mins
    • Bi/Multispecifics
    • Emerging Technologies
    • Formats & Scaffolds
    • Lead Identification & Optimization
    • Target Selection
14:25
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    30 mins
    • Bi/Multispecifics
    • Emerging Technologies
    • Formats & Scaffolds
    • Lead Identification & Optimization
    • Target Selection
15:00
  1. Spotlight Presentation
    30 mins
    • Bi/Multispecifics
    • Emerging Technologies
    • Formats & Scaffolds
    • Lead Identification & Optimization
    • Target Selection
15:35
  1. Target Selection
    Poster Presentation (TOPIC TBC)
    30 mins
    • Target Selection
  2. Lead Identification & Optimization
    Poster Presentation (TOPIC TBC)
    30 mins
    • Lead Identification & Optimization
  3. Formats & Scaffolds
    Poster Presentation (TOPIC TBC)
    30 mins
    • Formats & Scaffolds
  4. Bi/Multispecifics
    Poster Presentation (TOPIC TBC)
    30 mins
    • Bi/Multispecifics
17:05
  1. Evening Drinks Reception
    60 mins
    • Bi/Multispecifics
    • Emerging Technologies
    • Formats & Scaffolds
    • Lead Identification & Optimization
    • Target Selection