Skip to main content
1-featuredimage

Welcome to hubXchange's Advanced Therapies Xchange San Francisco 2024, bringing together executives from pharma and biotech to address and find solutions to the key issues faced in Advanced Therapies.

Take advantage of this unique highly interactive meeting format designed for maximum engagement, collaboration and networking.

San Francisco | Wednesday 25th September 2024 | 08:00am - 05:50pm

VIEW AGENDA    REGISTER NOW    OUR PARTNERS    EVENT INFORMATION

Why choose hubXchange?

FULL AGENDA

Click on each track below for a refined agenda

Loading
08:00
  1. Registration
    30 mins
    • Cell Therapy Development
    • Gene Therapy Development
    • C & G Bioprocessing
    • C & G Manufacturing
08:30
  1. Opening Address & Keynote Presentation  Ensuring a Successful Journey from Discovery to BLA
    30 mins
    • Cell Therapy Development
    • Gene Therapy Development
    • C & G Bioprocessing
    • C & G Manufacturing
10:10
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    30 mins
    • Cell Therapy Development
    • Gene Therapy Development
    • C & G Bioprocessing
    • C & G Manufacturing
10:45
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    30 mins
    • Cell Therapy Development
    • Gene Therapy Development
    • C & G Bioprocessing
    • C & G Manufacturing
11:15
  1. Morning Refreshments
    10 mins
    • Cell Therapy Development
    • Gene Therapy Development
    • C & G Bioprocessing
    • C & G Manufacturing
12:25
  1. Networking Lunch
    60 mins
    • Cell Therapy Development
    • Gene Therapy Development
    • C & G Bioprocessing
    • C & G Manufacturing
13:25
  1. 30 mins
    • Cell Therapy Development
    • Gene Therapy Development
    • C & G Bioprocessing
    • C & G Manufacturing
14:00
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    30 mins
    • Cell Therapy Development
    • Gene Therapy Development
    • C & G Bioprocessing
    • C & G Manufacturing
14:35
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    30 mins
    • Cell Therapy Development
    • Gene Therapy Development
    • C & G Bioprocessing
    • C & G Manufacturing
15:05
  1. Afternoon Refreshments
    10 mins
    • Cell Therapy Development
    • Gene Therapy Development
    • C & G Bioprocessing
    • C & G Manufacturing
15:15
  1. Cell Therapy Development
    Poster Presentation: Exploring the Benefits of Scalable, cGMP-compliant Electroporation for Non-viral Cellular Engineering
    30 mins
    • Cell Therapy Development
     
  2. Gene Therapy Development
    Sponsor Poster Presentation
    30 mins
    • Gene Therapy Development
  3. C & G Bioprocessing
    Sponsor Poster Presentation
    30 mins
    • C & G Bioprocessing
15:50
  1. Cell Therapy Development
    60 mins
    • Cell Therapy Development
    Analytical hurdles in Cell therapy  Importance of Process Analytics in Cell and gene therapy 
  2. Gene Therapy Development
    60 mins
    • Gene Therapy Development
  3. C & G Bioprocessing
    60 mins
    • C & G Bioprocessing
  4. C & G Manufacturing
    60 mins
    • C & G Manufacturing
16:50
  1. Evening Drinks Reception
    60 mins
    • Cell Therapy Development
    • Gene Therapy Development
    • C & G Bioprocessing
    • C & G Manufacturing

 

EVENT INFORMATION

3-featuredimage

DATES

San Francisco
September 25, 2024

Wednesday 25th | 08:00am - 05:50pm

VENUE

Hilton

DoubleTree by Hilton
San Francisco Airport
835 Airport Blvd
Burlingame CA
94010-9949

MAP

EVENT PARNTERS

4-featuredimage

REGISTRATION FORM

5-featuredimage

Insert details below