Skip to main content
1-featuredimage

Welcome to hubXchange's Immunotherapies Xchange Maryland 2024, bringing together executives from pharma and biotech to address and find solutions to the key issues faced in Immunotherapies.

Take advantage of this unique highly interactive meeting format designed for maximum engagement, collaboration and networking.

Maryland | Tuesday 29th October 2024 | 08:00am - 05:40pm

VIEW AGENDA    REGISTER NOW    OUR PARTNERS    EVENT INFORMATION

Why choose hubXchange?

FULL AGENDA

Click on each track below for a refined agenda

Loading
08:00
  1. Registration
    30 mins
    • Immunogenicity
    • Translational Immunology
    • Clinical Development
    • Immune Regulation
08:30
  1. 30 mins
    • Immunogenicity
    • Translational Immunology
    • Clinical Development
    • Immune Regulation
10:10
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    30 mins
    • Immunogenicity
    • Translational Immunology
    • Clinical Development
    • Immune Regulation
10:45
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    30 mins
    • Immunogenicity
    • Translational Immunology
    • Clinical Development
    • Immune Regulation
11:15
  1. Morning Refreshments
    10 mins
    • Immunogenicity
    • Translational Immunology
    • Clinical Development
    • Immune Regulation
11:25
  1. Immunogenicity
    60 mins
    • Immunogenicity
  2. Immune Regulation
    60 mins
    • Immune Regulation
  3. Translational Immunology
    60 mins
    • Translational Immunology
  4. Clinical Development
    60 mins
    • Clinical Development
12:25
  1. Networking Lunch
    60 mins
    • Immunogenicity
    • Translational Immunology
    • Clinical Development
    • Immune Regulation
13:25
  1. 30 mins
    • Immunogenicity
    • Translational Immunology
    • Clinical Development
    • Immune Regulation
14:00
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    30 mins
    • Immunogenicity
    • Translational Immunology
    • Clinical Development
    • Immune Regulation
14:35
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    30 mins
    • Immunogenicity
    • Translational Immunology
    • Clinical Development
    • Immune Regulation
15:05
  1. Immunogenicity
    30 mins
    • Immunogenicity
  2. Immune Regulation
    30 mins
    • Immune Regulation
  3. Translational Immunology
    30 mins
    • Translational Immunology
  4. Clinical Development
    30 mins
    • Clinical Development
16:40
  1. Evening Drinks Reception
    60 mins
    • Immunogenicity
    • Translational Immunology
    • Clinical Development
    • Immune Regulation

 

EVENT INFORMATION

3-featuredimage

DATES

Maryland
October 29, 2024

Tuesday 29th | 08:00am - 05:40pm

VENUE

 

Marriott College Park

College Park Marriott Hotel
Conference Centre
3501 University Blvd E
Hyattsville MD
20783

MAP

EVENT PARTNERS

4-featuredimage

REGISTRATION FORM

5-featuredimage

Insert details below