Skip to main content
1-featuredimage

Welcome to hubXchange's Immuno-Oncology Xchange San Francisco 2024, bringing together executives from pharma and biotech to address and find solutions to the key issues faced in Immuno-Oncology.

Take advantage of this unique highly interactive meeting format designed for maximum engagement, collaboration and networking.

San Francisco | Tuesday 24th September 2024 | 08:00am - 06:30pm

VIEW AGENDA    REGISTER NOW    OUR PARTNERS    EVENT INFORMATION

 

FULL AGENDA

Click on each track below for a refined agenda

Loading
08:00
  1. Registration
    30 mins
    • Clinical Development
    • Immune Biomarkers
    • Translational Research
    • Tumor Microenvironment (TME)
08:30
  1. 30 mins
    • Clinical Development
    • Immune Biomarkers
    • Translational Research
    • Tumor Microenvironment (TME)
10:10
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    30 mins
    • Clinical Development
    • Immune Biomarkers
    • Translational Research
    • Tumor Microenvironment (TME)
10:45
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    30 mins
    • Clinical Development
    • Immune Biomarkers
    • Translational Research
    • Tumor Microenvironment (TME)
11:15
  1. Morning Refreshments
    Thomson Hall - First Floor
    10 mins
    • Clinical Development
    • Immune Biomarkers
    • Translational Research
    • Tumor Microenvironment (TME)
11:25
  1. Clinical Development
    60 mins
    • Clinical Development
  2. Immune Biomarkers
    60 mins
    • Immune Biomarkers
  3. Translational Research
    60 mins
    • Translational Research
  4. Tumor Microenvironment (TME)
    60 mins
    • Tumor Microenvironment (TME)
12:25
  1. Networking Lunch
    60 mins
    • Clinical Development
    • Immune Biomarkers
    • Translational Research
    • Tumor Microenvironment (TME)
13:25
  1. Spotlight Presentation
    30 mins
    • Clinical Development
    • Immune Biomarkers
    • Translational Research
    • Tumor Microenvironment (TME)
14:00
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    30 mins
    • Clinical Development
    • Immune Biomarkers
    • Translational Research
    • Tumor Microenvironment (TME)
14:35
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    30 mins
    • Clinical Development
    • Immune Biomarkers
    • Translational Research
    • Tumor Microenvironment (TME)
15:10
  1. Spotlight Presentation
    30 mins
    • Clinical Development
    • Immune Biomarkers
    • Translational Research
    • Tumor Microenvironment (TME)
15:40
  1. Afternoon Refreshments
    10 mins
    • Clinical Development
    • Immune Biomarkers
    • Translational Research
    • Tumor Microenvironment (TME)
15:55
  1. Clinical Development
    30 mins
    • Clinical Development
  2. Immune Biomarkers
    30 mins
    • Immune Biomarkers
  3. Translational Research
    30 mins
    • Translational Research
  4. Tumor Microenvironment (TME)
    30 mins
    • Tumor Microenvironment (TME)
17:30
  1. Evening Drinks Reception
    60 mins
    • Clinical Development
    • Immune Biomarkers
    • Translational Research
    • Tumor Microenvironment (TME)

 

EVENT INFORMATION

3-featuredimage

DATES

Boston
September 24, 2024

Tuesday 24th | 08:00am - 06:30pm

VENUE

Hilton

DoubleTree by Hilton
San Francisco Airport
835 Airport Blvd
Burlingame CA
94010-9949

MAP

EVENT PARTNERS

4-featuredimage

REGISTRATION FORM

5-featuredimage

Insert your details below