Skip to main content
1-featuredimage

Welcome to hubXchange's Cell Therapy Manufacturing Xchange Boston 2024, bringing together executives from pharma and biotech to address and find solutions to the key issues faced in Cell Therapy Manufacturing.

Take advantage of this unique highly interactive meeting format designed for maximum engagement, collaboration and networking.

Boston | Tuesday 25th June 2024 | 08:00am - 06:15pm

VIEW AGENDA    REGISTER NOW    OUR PARTNERS    EVENT INFORMATION

FULL AGENDA

Click on each track below for a refined agenda

Loading
08:00
  1. Registration
    Grand Foyer
    30 mins
    • Allogeneic
    • Autologous
    • iPSCs Technology
    • Measuring Product Potency
10:10
  1. 1-2-1 Meetings/Networking Break
    1-2-1 Meetings (Salon E/G) | Networking Break (Grand Foyer)
    30 mins
    • Allogeneic
    • Autologous
    • iPSCs Technology
    • Measuring Product Potency
10:40
  1. 1-2-1 Meetings/Networking Break
    1-2-1 Meetings (Salon E/G) | Networking Break (Grand Foyer)
    30 mins
    • Allogeneic
    • Autologous
    • iPSCs Technology
    • Measuring Product Potency
11:10
  1. Morning Refreshments
    Grand Foyer
    10 mins
    • Allogeneic
    • Autologous
    • iPSCs Technology
    • Measuring Product Potency
11:20
  1. Allogeneic
    Sponsor Led Roundtable: Manufacturing technology landscape of allogenic CGT 
    Salon B
    60 mins
    • Allogeneic
    What is the current terminal scale of allogeneic CGT production with respect to total cell numbers and number of doses per lot, and where will it be in 5 years? CGT platforms and tools have largely be ...
  2. iPSCs Technology
    Sponsor Led Roundtable: Addressing Manufacturing Challenges with Gene-Editing Technologies for iPSC Therapeutics
    Salon A
    60 mins
    • iPSCs Technology
    What are the manufacturing implications of the recent FDA guidelines from January 2024 on “Human Gene Therapy Products Incorporating Human Genome Editing”? How do manufacturing requirements differ for ...
  3. Measuring Product Potency
    Sponsor Led Roundtable: De-risking programs and improving timelines when transitioning from pre-clinical to first in human and ultimately, commercial production [Allogeneic Topic]
    Salon C
    60 mins
    • Measuring Product Potency
12:20
  1. Networking Lunch
    Thomson Hall - First Floor
    60 mins
    • Allogeneic
    • Autologous
    • iPSCs Technology
    • Measuring Product Potency
13:55
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    1-2-1 Meetings (Salon E/G) | Networking Break (Grand Foyer)
    30 mins
    • Allogeneic
    • Autologous
    • iPSCs Technology
    • Measuring Product Potency
14:25
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    1-2-1 Meetings (Salon E/G) | Networking Break (Grand Foyer)
    30 mins
    • Allogeneic
    • Autologous
    • iPSCs Technology
    • Measuring Product Potency
14:55
  1. Afternoon Refreshments
    Grand Foyer
    10 mins
    • Allogeneic
    • Autologous
    • iPSCs Technology
    • Measuring Product Potency
15:05
  1. Allogeneic
    Sponsor Poster Presentation: Quantification of Single Cell Vector Copy Number in CAR T Cell Products Utilizing a Novel Microfluidic Technology
    Salon B
    30 mins
    • Allogeneic
      
  2. Autologous
    Sponsor Poster Presentation: Comparative Analysis of T-Cell Expansion by Bioreactor Type: Impacts on Process Metrics and Cell Quality
    Salon D
    30 mins
    • Autologous
    The device used to manufacture an immunotherapeutic agent is a highly relevant factor in ensuring the most optimal product in terms of the time it takes to produce a dose of the therapeutic, the risk ...
15:40
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    1-2-1 Meetings (Salon E/G) | Networking Break (Grand Foyer)
    30 mins
    • Allogeneic
    • Autologous
    • iPSCs Technology
    • Measuring Product Potency
16:15
  1. Autologous
    Salon D
    60 mins
    • Autologous
    Developing robust processes in early phase with commercial already in mind Removing roadblocks to scalability proactively vs. reactively Avoiding costly choices in end to end manufacturing process dev ...
  2. iPSCs Technology
    Salon A
    60 mins
    • iPSCs Technology
    Clinical grade iPSC line generation: which method is the ideal one ? As fully differentiated cells are the final products, what is the best approach to efficiently eliminate undifferentiated iPSC cell ...
  3. Allogeneic
    Salon B
    60 mins
    • Allogeneic
      
17:15
  1. Evening Drinks Reception
    Grand Foyer
    60 mins
    • Allogeneic
    • Autologous
    • iPSCs Technology
    • Measuring Product Potency

 

EVENT INFORMATION

3-featuredimage

DATES

Boston
June 25, 2024

Tuesday 25th | 08:00am - 06:15pm

VENUE

Hilton

Hilton Boston/Woburn
2 Forbes Road
Woburn MA
01801

MAP

EVENT PARNTERS

4-featuredimage

REGISTRATION FORM

5-featuredimage

Insert your details below