Skip to main content
1-featuredimage

Welcome to hubXchange's AI in Drug Discovery Xchange San Francisco 2024, bringing together executives from pharma and biotech to address and find solutions to the key issues faced in AI Drug Discovery.

Take advantage of this unique highly interactive meeting format designed for maximum engagement, collaboration and networking.

San Francisco | Thursday 26th September 2024 | 08:00am - 05:35pm

VIEW AGENDA    REGISTER NOW    OUR PARTNERS    EVENT INFORMATION

 

FULL AGENDA

Click on each track below for a refined agenda

Loading
08:00
  1. Registration
    30 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification
08:30
  1. Opening Address & Keynote Presentation
    30 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification
10:10
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    30 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification
10:40
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    30 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification
11:10
  1. Morning Refreshments
    10 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification
11:20
  1. Data Quality
    Sponsor Led Roundtable
    60 mins
    • Data Quality
  2. Drug Response Prediction
    60 mins
    • Drug Response Prediction
  3. Lead Generation & Optimization
    60 mins
    • Lead Generation & Optimization
  4. Target Identification
    Sponsor Led Roundtable
    60 mins
    • Target Identification
12:20
  1. Networking Lunch
    60 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification
13:20
  1. Spotlight Presentation
    30 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification
13:55
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    30 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification
14:25
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    30 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification
15:00
  1. Spotlight Presentation
    30 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification
15:40
  1. Data Quality
    30 mins
    • Data Quality
  2. Lead Generation & Optimization
    30 mins
    • Lead Generation & Optimization
  3. Target Identification
    Sponsor Poster Presentation
    30 mins
    • Target Identification
16:35
  1. Evening Drinks Reception
    60 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification

 

EVENT INFORMATION

3-featuredimage

DATES

San Francisco
September 26, 2024

Thursday 26th | 08:00am - 05:35pm

VENUE

Hilton

DoubleTree by Hilton
San Francisco Airport
835 Airport Blvd
Burlingame CA
94010-9949

MAP

EVENT PARTNERS

4-featuredimage

REGISTRATION FORM

5-featuredimage

Insert your details below