Skip to main content
1-featuredimage

Welcome to hubXchange's AI in Drug Discovery Xchange Boston 2024, bringing together executives from pharma and biotech to address and find solutions to the key issues faced in AI Drug Discovery.

Take advantage of this unique highly interactive meeting format designed for maximum engagement, collaboration and networking.

Boston | Thursday 20th June 2024 | 08:00am - 06:15pm

VIEW AGENDA    REGISTER NOW    OUR PARTNERS    EVENT INFORMATION

 

FULL AGENDA

Click on each track below for a refined agenda

Loading
08:00
  1. Registration
    Grand Foyer
    30 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification
08:30
  1. Opening Address & Keynote Presentation by Optibrium
    Salon H
    60 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification
10:10
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    1-2-1 Meetings (Salon E/G) | Networking Break (Grand Foyer)
    30 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification
10:40
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    1-2-1 Meetings (Salon E/G) | Networking Break (Grand Foyer)
    30 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification
11:10
  1. Morning Refreshments
    Grand Foyer
    10 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification
12:20
  1. Networking Lunch
    Thomson Hall - First Floor
    60 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification
13:20
  1. Spotlight Presentation: Optimizing AI in Drug Discovery: Enhancing Accuracy and Efficiency with Comprehensive Data Resources
    Salon H
    30 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification
     
13:55
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    1-2-1 Meetings (Salon E/G) | Networking Break (Grand Foyer)
    30 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification
14:25
  1. 1-2-1 Meetings / Networking Break
    1-2-1 Meetings (Salon E/G) | Networking Break (Grand Foyer)
    30 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification
14:55
  1. Afternoon Refreshments
    Grand Foyer
    10 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification
15:05
  1. Sponsor Led Poster Presentation: Scaling ingestion and querying in omics data lakes
    Salon H
    30 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification
     
17:15
  1. Drinks-Canape Reception
    Grand Foyer
    60 mins
    • Data Quality
    • Drug Response Prediction
    • Lead Generation & Optimization
    • Target Identification

 

EVENT INFORMATION

3-featuredimage

DATES

Boston
June 20, 2024

Thursday 20th | 08:00am - 06:15pm

VENUE

 

Hilton Hotel Woburn/Boston

Hilton Boston/Woburn
2 Forbes Road
Woburn MA
01801

MAP

EVENT PARTNERS

4-featuredimage

REGISTRATION FORM

5-featuredimage

Insert your details below